De klantenkring van UPSHOT varieert van kleine veelbelovende Internet-startups tot grote, internationaal opererende, ICT-bedrijven. UPSHOT werkt onder meer voor de volgende bedrijven:

ISDC (www.isdc.nl) is gespecialiseerd in het kosteneffectief ontwikkelen en onderhouden van bedrijfskritische maatwerkapplicaties en een pionier in Nederland op het gebied van Nearshoring. UPSHOT heeft ISDC geholpen hun strategische richting en focus te (her)vinden, wat heeft geresulteerd in een strategisch marketingplan. UPSHOT helpt ISDC nu met de implementatie van het plan, waarbij de focus op lead generation ligt.

Genesys Telecommunications Laboratories, Inc. (www.genesyslabs.com) is een marktleider op het gebied van contact center oplossingen voor het managen van universele klantrelaties. UPSHOT is verantwoordelijk voor de coördinatie van alle direct marketing campagnes binnen EMEA (16 landen) van Genesys, die vanuit het hoofdkantoor bij San Francisco worden geïnitieerd. UPSHOT is daarnaast op wereldwijd niveau verantwoordelijk voor diverse strategische en operationele marketingplanning activiteiten.

BroadVision (www.broadvision.nl) was met meer dan 1200 installaties wereldwijd, een van de grootste leveranciers van enterprise business portal applicaties en content management systemen. UPSHOT verzorgde met succes de PR van BroadVision in de Benelux.

PeopleSoft (www.peoplesoft.com) is één van de grootste wereldwijd opererende leveranciers van software-applicaties. UPSHOT hielp de PeopleSoft Benelux Education Services organisatie met de ontwikkeling en begeleiding van een groeigericht marketing- en businessplanningsproces.

KPMG Consulting, Cisco Systems, Compaq en Truston (www.kpmgconsulting.nl) hebben onder de naam SPEED hun krachten gebundeld en zetten gezamenlijk een geïntegreerde totaaloplossing voor e-learning in de markt. UPSHOT ontwikkelde binnen vier weken de positionering, het verhaal, de commerciële presentatie en een board-level brochure in opdracht van alle betrokken partijen.

Tridion (www.tridion.com) is een toonaangevend Europees leverancier van geavanceerde, op XML gebaseerde, web content management software. UPSHOT heeft Tridion geholpen met een aantal operationele zaken met betrekking tot hun beursdeelname op Gartner onferenties in Cannes en Florence.

Motiv IT Masters (www.motiv.nl) geldt als één van de specialisten in Nederland op het gebied van networking, databases en security. UPSHOT heeft Motiv geholpen met het (her-)vinden van strategische richting en focus, resulterend in een strategisch marketingplan. UPSHOT is daarnaast verantwoordelijk geweest voor de Public Relations van Motiv en fungeerde als sparringpartner voor diverse strategische en operationele marketing zaken.

DataDistilleries (www.datadistilleries.com) was een marktleider op het gebied van open analytical CRM oplossingen. DataDistilleries stond in 2001 op de 8e plaats in de FAST-50 lijst. UPSHOT heeft van November 2000 tot Juni 2001 op interim basis de posities van ‘VP Marketing’ en van ‘Event Manager’ ingevuld.DataDistilleries is in 2003 verkocht aan SPSS.

Scamander Solutions (www.scamander.com) - The Data Liberation Company - ontwerpt en realiseert oplossingen voor het snel ontsluiten en uitwisselen van complexe data. In 2000 heeft UPSHOT Scamander geholpen met het (her-) vinden van haar strategische richting en focus, resulterend in een helder strategisch marketingplan. De methoden en technieken van UPSHOT zijn daarna door Scamander zelfstandig verder toegepast. In 2007 heeft UPSHOT Scamander bijgestaan met de marketingplanning voor het nieuwe product 'NavigatorXL' en de nieuwe dienst 'Oracle functioneel beheer'.

NetTrade (www.nettrade.nl) is een kleine nederlandse dienstverlener gespecialiseerd in applicatie integratie en WIFI. UPSHOT verzorgt de marketingfunctie voor NetTrade. UPSHOT en Nettrade beheren samen HardwareGids.

HardwareGids (www.hardwaregids.nl) was in 1999 de pionier in Nederland op het gebied van Internet prijsvergelijkers voor computers en computeronderdelen. De activiteiten van HardwareGids staan al enige jaren op een laag pitje. UPSHOT is verantwoordelijk voor alle commerciele aspecten van HardwareGids. HardwareGids is sinds 2001 winstgevend.

Meer weten ?