Naast een brede ervaring in de ICT-branche en een ruime kennis van het marketingvak onderscheidt UPSHOT zich van andere marketingbureaus door haar drie uitgangspunten:

  • Marketing-on-Demand, de complete range van marketingactiviteiten kan door ons worden verzorgd. Ons uitgangspunt hierbij is de flexibele invulling van tijd en middelen, afgestemd op uw doelstellingen en budget.

  • No-Nonsense Marketing, de pragmatische aanpak van elk aspect van de marketingdiscipline. Hierbij gaat effectiviteit altijd voor creativiteit en doel altijd voor vorm.

  • Marketing-for-Growth, de strikte focus van ons bureau op ICT-bedrijven die willen groeien. Hierbij wordt elke marketingactiviteit voortdurend beoordeeld op haar meetbare bijdrage aan de verbetering van het bedrijfsresultaat van onze klanten.
UPSHOT wordt geleid door Frans Wauters. Hij beheerst het volledige marketingtraject en beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in Sales en Marketing in de ICT-sector.
Frans heeft gewerkt op lokaal -, Europees - en wereldwijd niveau en kent zowel de softwaremarkt als de servicesmarkt zeer goed. Hij beschikt over een indrukwekkend netwerk in verschillende kanalen.
Zijn uitgangspunt, en dat van zijn team, is eenvoudig: zo efficiënt en effectief mogelijk de gestelde doelen bereiken.
UPSHOT heeft ervaring met ùw uitdaging: een nieuwe (groei-) fase starten in uw bedrijf, uw richting (her-) vinden, en uw bedrijf weer de nodige slagkracht geven voor de competitieve markt van vandaag. UPSHOT kent de ICT-markt als geen ander en vormt voor u de optimale partner. Meer weten? Neem dan contact op met:

Frans Wauters
UPSHOT Marketing & Communicatie B.V.
Herenstraat 20, 3985 RV Werkhoven
Tel: 0343-552397, Fax: 0343-552395, Mob: 06-51257923
Email: fwauters@upshot.nl